Eric Vrijsen Premium Corner

Toedeledokie: hoe Henry Keizer zich onhandig verrijkte

03 mei 2017Leestijd: 3 minuten

Is de in opspraak geraakte zakenman Henry Keizer nog geloofwaardig als voorzitter van de VVD? Over twee weken moet hij worden herbenoemd tijdens het Voorjaarscongres in Arnhem. Dat is precies de plek waar VVD-leider Mark Rutte in 2015 de ‘grote-dikke-ik-mentaliteit’ hekelde en de graaicultuur van bankiers veroordeelde met: ‘Dan denk ik: ga naar Londen, toedeledokie!’  Of partijvoorzitter Henry Keizer toen bleek wegtrok, is niet bekend.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.