Arthur van Leeuwen Premium Corner

Gekte huizenmarkt en drukte Randstad vereisen centrale regie

03 mei 2017Leestijd: 3 minuten

Weinig is onzekerder dan prognoses over de woningbehoefte, niets riskanter dan de gekte op de huizenmarkt aanzien voor een eeuwigdurend probleem. Toch is het geen toeval dat de ene na de andere club alarm slaat – van het Planbureau voor de Leefomgeving tot het Economisch Instituut voor de Bouw, van corporaties tot de Vereniging Eigen Huis, van 37 middelgrote gemeenten tot verenigde projectontwikkelaars, plus een rits deskundigen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.