Nikki Sterkenburg Premium Corner

Het is verkeerd dat GroenLinks testlocaties wil voor drugs

03 mei 2017Leestijd: 1 minuut

Half februari schaarde een Kamermeerderheid zich achter een motie van GroenLinks om testlocaties op festivals te openen waar bezoekers (anoniem) hun drugs kunnen laten testen. Dat past natuurlijk bij een progressieve partij, maar er is duidelijk niet nagedacht over de praktische kant. Staatssecretaris Martin van Rijn (PvdA) van Volksgezondheid liet begin april in een brief aan de Tweede Kamer doorschemeren dat hij er weinig voor voelt. En dat is terecht.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.