Gerry van der List Premium Corner

Hallo zwarte mensen, stop nu eens met ons de zwartepiet toespelen

03 mei 2017

Het is en blijft een ongelofelijk verhaal. De wendingen in American Crime Story zijn zo bizar dat de scenarioschrijver zijn fantasie te veel de vrije loop lijkt te hebben gelaten. Maar de dramaserie, die nu te zien is op Netflix, volgt nauwgezet de gebeurtenissen tijdens het proces tegen O.J. Simpson, de Amerikaanse football-held die werd verdacht van het vermoorden van zijn ex-vrouw en haar vriend.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.