Syp Wynia Premium Corner

Zonder Saudi-Arabië geen IS

01 mei 2017Leestijd: 3 minuten

Hoe kan iets wat iedereen kan weten toch steeds weer een verrassing zijn? Dit voorjaar dook het verhaal op dat salafisten op allerlei manieren, geweld incluis, bezig zijn om de Marokkaanse moskeeën in Nederland, en in het bijzonder die in Amsterdam, over te nemen. Salafisten, dat zijn moslims die de fundamentalistische staatsislam van Saudi-Arabië aanhangen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.