Gertjan van Schoonhoven Premium Corner

Geen Antilliaanse en Surinaamse Kamerleden. Een goed teken.

12 april 2017Leestijd: 2 minuten

Nederland mag de facto een immigratieland zijn, in de Tweede Kamer is dit maar ten dele te zien. Zo’n 10 procent van de 150 Kamerleden heeft weliswaar een migratie-achtergrond, maar dat zijn allemaal Marokkaanse en Turkse Nederlanders, van wie drie met een eigen partij, DENK. Surinaamse of Antilliaanse Kamerleden zijn er voor het eerst in jaren niet bij. Hoe erg is dat?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.