Marijke Hilhorst Premium Corner

Vreemde vogels in fantastische expositie

10 maart 2017Leestijd: 3 minuten

Misschien ben ik wel veertig keer langs het landhuis Oud-Amelisweerd gelopen, want het ligt aan een van mijn favoriete wandelroutes, die langs de Kromme Rijn loopt, in Utrecht begint en eindigt in Bunnik. Vorige week ben ik er voor het eerst naar binnen gegaan. Oud-Amelisweerd wordt gerekend tot een van de best bewaarde voorbeelden van een achttiende-eeuwse edelmanswoning in Nederland.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.