Syp Wynia Premium Corner

Verander benoemingen nu PvdA, CDA en VVD zo klein zijn

21 maart 2017Leestijd: 3 minuten

De Tweede Kamerverkiezingen werden vooraf in binnen- en buitenland gezien als een sleutelmoment. Zou de – zogenoemde – populistische revolte die via het Britse Brexit-referendum naar de Verenigde Staten rolde met de verkiezing van Donald Trump tot president, zich voortzetten bij de Nederlandse Kamerverkiezingen? Zou in Nederland de toon worden gezet voor de Franse presidentsverkiezingen en de Duitse Bondsdagverkiezingen?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.