Jean Dohmen Premium Corner

Politici, misbruik het zorgstelsel niet voor inkomensbeleid

07 maart 2017Leestijd: 3 minuten

Linkse partijen sorteren voor op een nieuwe nivelleringsronde na de verkiezingen. GroenLinks, PvdA en SP willen het eigen risico in de ziektekostenverzekering afschaffen. Dat is om meer dan één reden een slecht plan. Er hangt volgens het Centraal Planbureau (CPB) een prijskaartje aan van 4,4 miljard euro. Dat geld moet door iemand worden betaald. Het laat zich raden wie voor de rekening opdraait als de partijen hun zin krijgen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.