Ron Kosterman Premium Corner

Paul Polman (Unilever) moet nu echt leiderschap tonen

01 maart 2017Leestijd: 3 minuten

Unilever besteedde er welgeteld drie regels aan. Kort en uit het Engels samengevat: het concern onderzoekt hoe het versneld aandeelhouderswaarde kan creëren en bericht daar begin april nader over. Dat was de officiële mededeling op 22 februari, drie dagen nadat de Amerikaanse voedingsgigant Kraft Heinz zijn overnamebod op Unilever van 134 miljard euro had ingetrokken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.