Gerry van der List Premium Corner

Illegaliteit moet worden bestreden à la Trump

27 februari 2017Leestijd: 3 minuten

Het was een van de weinige maatschappelijk geëngageerde activiteiten in mijn leven. Begin jaren tachtig ging ik een keer per maand op zondag in groepsverband brieven schrijven. Ze waren gericht aan politieke gevangenen in dictatoriaal bestuurde landen en aan de regimes die hun mensenrechten schonden. Veel effect sorteerde deze bezigheid niet. Maar ze bood een zekere idealistische gezelligheid en gaf me het aan­gename idee dat ik een goed, deugdzaam mens was.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.