Robbert de Witt Premium Corner

Achteloze aanval Trump op rechterlijke macht deugt niet

07 februari 2017Leestijd: 2 minuten

Het lijdt geen twijfel meer dat de Donald Trump uit de verkiezingscampagne niets aan drift en wraaklust heeft ingeboet nu hij het hoogste ambt bekleedt. Dat bleek opnieuw nadat een van zijn decreten werd opgeschort. Trumps executive order hield reizigers vanuit zeven islamitische landen tegen. Maar rechter James Robart oordeelde dat dit de belangen van de staten in Amerika zelf zou schaden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.