Arend Jan Boekestijn Premium Corner

Wat Theresa May kan leren van Angela Merkel

15 juli 2016Leestijd: 3 minuten

Het Verenigd Koninkrijk krijgt na Margaret Thatcher weer een vrouwelijke premier. Haar naam luidt Theresa May en haar wacht de herculische taak om Brexit uit te onderhandelen zonder dat het Verenigd Koninkrijk uit elkaar valt. In dit mijnenveld zou Theresa May veel kunnen leren van haar Duitse, eveneens vrouwelijke, collega-bondskanselier Angela Merkel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.