Syp Wynia Premium Corner

Dreun voor de lobbycratie: we mogen nu allemaal loten verkopen

20 juni 2016

Als je een vergunning hebt om loten te verkopen, heb je eigenlijk een vergunning om geld te drukken. Dat geldt al helemaal als je je loten met show en mooie woorden aan een groot publiek mag slijten, ook via programma’s van de uit belastinggeld betaalde publieke omroep. Een vergunning om geld te drukken wil je nooit meer kwijt. Wat je zeker ook niet wilt, is dat anderen je goudmijn inpikken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.