Premium Corner

Kabinet en DNB pleiten voor meer salaris. Lagere lasten kan ook

31 mei 2016Leestijd: 3 minuten

Het kabinet-Rutte wil dat bedrijven de lonen verhogen, in elk geval in sectoren waar men zich dat kan permitteren. Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken, PvdA) zette dit voorjaar al de toon met zijn besluit de maximumleeftijd voor het minimumjeugdloon te verlagen tot 21 jaar en wie jonger is dan 21 een hoger loon te geven. Hij trok zelfs belastinggeld uit om die loonsverhoging te subsidiëren.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.