Arendo Joustra Premium Corner

Kritiek op moslims is niet direct islamofobie

25 mei 2016Leestijd: 1 minuut

Je zou veronderstellen dat linkse intellectuelen (niet negatief bedoeld) die zo kritisch stonden tegenover het bezoek van de paus aan Nederland (in 1985) en zo graag orthodox christelijk Nederland mogen kastijden om zijn conservatisme, hun analytisch vermogen ook aanwenden om de vaderlandse islam en zijn aanhang tegen het licht te houden. Helaas doen ze dat maar zelden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.