Arendo Joustra Premium Corner

Voor Slat werkt optimisme beter dan het morele appèl

07 december 2017Leestijd: 2 minuten

Het was dit jaar voor de redactie van Elsevier Weekblad niet moeilijk om de Nederlander van het Jaar te kiezen. De jonge uitvinder en ondernemer Boyan Slat is dag en nacht bezig om het plastic afval te bestrijden dat op de spiegel van de oceaan drijft. Dit jaar kreeg zijn project zijn definitieve vorm, zodat Slats revolutionaire systeem volgend jaar op de Stille Oceaan aan de grote schoonmaak kan beginnen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.