Syp Wynia Premium Corner

Binnenhof is bevangen door hypocriete gasmanie

13 december 2017Leestijd: 5 minuten

De Tweede Kamer is bevangen door anti-aardgas-gekte. Nu willen de regeringspartijen D66 en CDA dat er geen nieuwe cv-ketels meer worden geïnstalleerd die alleen op aardgas branden. Het moeten minstens hybride ketels zijn, die bijvoorbeeld verwarmen op elektrische stroom, met een gasgestookte warmwatervoorziening er bij. Dat is weliswaar een stuk duurder in gebruik, maar dat zou door het extra belasten van gas gelijkgetrokken moeten worden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.