Afshin Ellian Afshin Ellian Premium Corner

Baudet is schrikbeeld voor gevestigde orde

13 december 2017

Tien jaar Afshin! In 2007 schreef prof. dr. Afshin Ellian zijn eerste bijdrage voor (toen nog) elsevier.nl. Hij deed dat aanvankelijk in wisselwerking met Leon de Winter. Nadat Leon naar Los Angeles was vertrokken, schreef Afshin enige tijd 5 keer per week een blog. De laatste jaren levert hij 3 zeer gewaardeerde bijdragen per week. Ter gelegenheid van dit jubileum (her)publiceren wij van 22 tot en met 31 december dagelijks een van de hoogtepunten uit de afgelopen 10 jaar. Vandaag column 10 uit 2017: Baudet is een verademing.

Er is een nieuw schrikbeeld voor de gevestigde orde. Dat is niet Geert Wilders. Het is Thierry Baudet, schrijft Afshin Ellian.

Aan Wilders zijn ze gewend. Bovendien is over Wilders een consensus bereikt: een cordon sanitaire. Met de PVV willen ze niet regeren. De PVV zal aan de zijkant van de macht moeten toekijken hoe de macht wordt uitgeoefend.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.