Afshin Ellian Afshin Ellian Premium Corner

Bied weerstand aan islamisering neutrale functies

10 november 2017Leestijd: 3 minuten

De Nederlandse staat is voor en van alle Nederlanders. Deze normatieve waarheid moet voor iedereen gelden. De Nederlandse staat moet functioneren in een samenleving die uit diverse bevolkingsgroepen, religies en overtuigingen bestaat. De tweede normatieve waarheid moet dus luiden: de Nederlandse staat moet neutraliteit betrachten bij behandeling van burgers. Deze waarheid is niet voor iedereen evident.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.