Arend Jan Boekestijn Premium Corner

Hoe Trump de wereldvrede in gevaar brengt

15 oktober 2017

De Amerikaanse president ­Do­nald Trump dreigt de nucleaire deal met Iran op te blazen. Hij zei onlangs dat Iran zich niet houdt aan de afspraken van het akkoord. Zijn minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson en zijn minister van Defensie James Mattis willen de deal handhaven. Zij werken achter de schermen met het Congres koortsachtig aan een diplomatieke oplossing. Het is te hopen dat Trump naar hen luistert.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.