Jelte Wiersma Premium Corner

Rutte III heeft niets geleerd van de EU-geschiedenis

15 oktober 2017

De meerderheid van de Nederlanders wil in de Europese Unie blijven én minder EU; Rutte III wil meer. Het nieuwe kabinet verlangt dat EU- en euroregels eindelijk eens worden nageleefd en wil daarom allerlei Europese instituties machtiger maken om naleving af te dwingen. Dit is de klassieke Nederlandse houding, die al decennia tot teleurstelling leidt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.