Derk Jan Eppink Premium Corner

Elke dag oorlog met Trump

18 mei 2017Leestijd: 3 minuten

In Washington DC woedt een open oorlog tussen het Witte Huis en de Democraten die veel mediasteun krijgen. De dagelijkse persbriefing is een verbaal vuurgevecht, live te volgen op alle nieuwszenders. Kijkcijfers zijn hoog. Amerikanen gaan ervoor zitten, met coke en popcorn onder handbereik. Onder president Barack Obama waren journalisten schoothondjes. Nu pitbulls. Het ontslag van FBI-directeur James Comey en diens gelekte memo hebben alle verhoudingen op scherp gezet.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.