Robbert de Witt Premium Corner

Eindelijk iemand die geklaag over slechte asielopvang tegenspreekt

24 mei 2016

De opmerkelijke confrontatie in het asielzoekerscentrum in het Belgische Lubbeek had alles in zich om een politieke flater eerste klas te worden: een staatssecretaris van de Vlaams-nationalistische N-VA die ogenschijnlijk een oorlogsvluchteling afsnauwt als zij hem wil spreken over de ‘onmenselijke opvang’. Maar bij nader inzien verdient de Belgische bewindsman in kwestie, Theo Francken, juist alle bijval.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.