Syp Wynia Premium Corner

De overheid delegeert meningsvorming aan de VARA

07 januari 2016Leestijd: 3 minuten

De overheid houdt graag een beetje zicht op wat we van mening zijn. Vooral daarom ook hebben we een publieke omroep, die – de regionale publieke omroep meegerekend – jaarlijks een kleine miljard euro mag uitgeven om ons te informeren en ons meningen voor te schotelen. Dat is ongeveer net zoveel als de volledige omzet van de Nederlandse dagbladen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.