Bram Hahn Premium Corner

Botsende adviezen illustreren grilligheid voedingswetenschap

28 augustus 2019

Drink volle melk, eet kaas en neem nog een eitje. Althans, als u Australiër bent, want dit is het voedingsadvies van de Australische Hartstichting. Nu hoeven Nederlanders zich weinig aan te trekken van richtlijnen die 15.000 kilometer verderop worden bedacht, maar deze boodschap geeft wel degelijk te denken. Zij wijkt namelijk flink af van wat het Voedingscentrum in Nederland aanraadt, schrijft Bram Hahn.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.