Eric Vrijsen Premium Corner

Minister Halbe Zijlstra durft nog niet veel te zeggen

03 januari 2018

Op het departement van Buitenlandse Zaken zou het gaan knetteren, voorspelden de media toen Halbe Zijlstra (VVD) daar aantrad. Hij zou botsen met collega Sigrid Kaag (D66) van Buitenlandse Handel, de genuanceerde en zeer ervaren diplomaat, terwijl Zijlstra – meende de Volkskrant – ‘recht voor zijn raap formuleert, vanuit politiek Den Haag redeneert en het nationaal belang voorop stelt’.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.