Afshin Ellian Afshin Ellian Premium Corner

Opheffen, dat College voor de Rechten van de Mens

22 november 2017Leestijd: 4 minuten

Het hoofddoekbesluit is gevallen. Allah en de islam prevaleren in dit besluit boven de neutraliteit van de Nederlandse rechtsorde. Het besluit is niet genomen door de geestverwanten van de fundamentalistische president van Turkije. Ook niet door de islamitische rechtbanken in Iran. En evenmin onder terreurdreiging. Het College voor de Rechten van de Mens nam het hoofddoekbesluit ten gunste van de fundamentalistische islam.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.