cultuur Premium Corner

Geld voor onderzoek spierziekten hard nodig

24 augustus 2017Leestijd: 3 minuten

Er bereikte mij een verzoek dat ik simpelweg niet kan weigeren, omdat degene die mij om hulp vroeg, een zeer innemende jongeman bleek te zijn: Johan Lim (27). Hij is arts-onderzoeker op de afdeling neurologie van het AMC en een van de initiatief­nemers van de actie waaraan ik graag bekendheid geef: het inzamelen van afgedankte mobiele telefoons om zo geld te vergaren voor onderzoek naar spierziekten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.