Huizenprijzen Premium Corner

Locatie: buurt voor mazzelaars

02 mei 2018Leestijd: 3 minuten

Speurtocht naar buurten waar huizen nog betaalbaar zijn en waar morgen iedereen wel zou willen wonen. Vijf grote steden onder de loep.

Duur, Amsterdam duur? Monaco is pas duur! Daar betaal je ruim 48.000 euro per vierkante meter. Of neem Londen en Hongkong, drie keer zo duur als dat hoofdstadje van Nederland. Op de wereldranglijst van de Global Property Guide, voor expats en andere kosmopolieten, staat Amsterdam op een negentiende plek. Met 7.535 euro per vierkante meter iets hoger getaxeerd dan het Kadaster vaststelt voor de Vondelbuurt, maar dat komt doordat het huizenbestand voor de stedenranglijst is geselecteerd op de internationale doelgroep.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.