Beste klinieken Premium Corner

Toelichting bij het onderzoek Beste klinieken 2018

18 april 2018

Het onderzoek Beste klinieken is gericht op de kwaliteit van de zorg in zelfstandige behandelcentra en privéklinieken, kortweg particuliere klinieken. Evenals ziekenhuizen moeten klinieken wettelijk zijn gerechtigd om medische zorg te verlenen. Daarmee vallen ze onder het toezicht van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ).

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.