Redacteur Carla Joosten Carla Joosten Premium Corner

Volkspartijen werken samen: hup Rotterdam

16 juni 2022Leestijd: 1 minuut

Coalitie met DENK en Leefbaar erin in Rotterdam is goed nieuws, schrijft Carla Joosten. Alleen door samen te werken kunnen grote problemen worden aangepakt.

De toekomst is gewoon gemengd, zei de dame op het NOS Journaal. Ze had DENK gestemd en haar partij gaat samen in een coalitie met Leefbaar Rotterdam. Met VVD en D66. Een Leefbaar-stemmer was al net zo opgetogen en dat is goed nieuws.

Wie denkt dat Leefbaar zo ongeveer het tegengestelde vertegenwoordigt van de partij met islamitische wortels heeft het mis. Beide hebben het beste voor met hun stad. Leefbaar mag dan wel kritisch zijn over nieuwkomers die weigeren te integreren, dat is nog geen vijandschap jegens een bevolkingsgroep.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.