Geerten Waling Premium Corner

De vervagende grenzen van grensoverschrijdend gedrag

17 februari 2022Leestijd: 3 minuten

Koppen rollen in groten getale, na een reeks seksuele ‘misstanden’, schrijft Geerten Waling. Het publieke debat werkt als een ouderwets schavot, waar de goegemeente met vlijmscherpe valbijl zo haar eigen snelrecht toepast op alle vermeende daders. Zelfs als hun gehekelde wandaden eigenlijk de privésfeer of werksfeer niet ontstijgen, en zelfs als de wildste beschuldigingen geen grond vinden in hard bewijs.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.