Geerten Waling Premium Corner

Op naar een kennis-van-zaken-kabinet

01 mei 2020Leestijd: 3 minuten

De weg naar de finish ligt open voor dit kabinet. Wind in de rug, weinig politieke obstakels. De concurrentie kreunt, gevloerd door de ­coronacrisis, in de bezemwagen. Niets lijkt het geoliede team ‘Rutte III’ nog ten val te kunnen brengen voor de verkiezingen van maart 2021. Desondanks maakte dit kabinet veel fouten, onnodige bovendien. Fouten die hadden kunnen worden voorkomen met betere ministers en staatssecretarissen, met doortastende, gezagvolle bestuurders met kennis van zaken, schrijft Geerten Waling.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.