Ruud Deijkers Premium Corner

Ongelukkig moment om de middenschool nieuw leven in te blazen

23 januari 2020Leestijd: 3 minuten

Juist nu het onderwijs baat heeft bij rust en stabiliteit en zich moet bezinnen op de wildgroei aan onderwijsvernieuwingen, presenteren onderwijsorganisaties een rapport met ideeën om het hele stelsel radicaal om te gooien. Het ‘m-woord’ wordt niet expliciet genoemd, maar zelfs de invoering van een middenschool waar kinderen van verschillende leerniveaus tot hun vijftiende of zestiende bij elkaar in dezelfde klas zitten, behoort klaarblijkelijk tot een van de hersenspinsels. Daar gaan we weer, schrijft Ruud Deijkers.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.