Geerten Waling Premium Corner

Wie vult de gaten op links?

06 augustus 2019

Er is iets aan de hand ‘op links’, schrijft Geerten Waling. De politieke partijen lijken er stuk voor stuk van koers te zijn. Zelfs in de oppositie, waar ze geen wankel kabinet overeind hoeven te houden, zijn ze onderling én intern verdeeld, hebben ze maar mondjesmaat contact met hun achterban en geven ze idealen op als wisselgeld in het politieke spel. De linkse kiezers­markt vertoont al met al grote gaten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.