Eva Segaar Eva Segaar Premium Corner

Minister Van Engelshoven, stop met betuttelen

06 december 2018

Minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven (D66) vindt dat gezelligheidsverenigingen toleranter moeten worden jegens geheelonthouders, vooral als ze uit religieuze overwegingen niet drinken. Dat zei de bewindsvrouw zaterdag op een bijeenkomst in de Rode Hoed in Amsterdam, waar ze was uitgenodigd om haar visie op ontgroeningen te geven.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.