Geen nieuwe aanwijzingen in zoektocht Froon en Kremers

01 augustus 2014Leestijd: 1 minuut
'ANP'

De zoektocht naar nieuwe bruikbare aanwijzingen in de zaak van de Nederlandse vrouwen Lisanne Froon en Kris Kremers heeft niets opgeleverd. Eenheden van justitie, politie en hulpdienst Sinaproc hebben vooralsnog niets nieuws gevonden.

Het team vertrok dinsdag het Pianista Trail op, maar keerde donderdag terug zonder nieuwe aanwijzingen, laat het Panamese Openbaar Ministerie weten aan persbureau Novum.

Doodsoorzaak

In juni werden menselijke resten gevonden, die bleken van Froon en Kremers te zijn. Autoriteiten in Panama hoopten meer overblijfselen van de jonge vrouwen te vinden en duidelijkheid te krijgen over de doodsoorzaak.

De ouders van Kris Kremers zijn ook afgereisd naar Panama omdat zij op zoek zijn naar antwoorden. Zij wachten op meer informatie van Panamese autoriteiten en willen ook mee zoeken op het wandelpad.

De vader van Kris Kremers liet vorige week weten dat hij twijfelt aan de verdwijningstheorie. Hij vindt het gek dat de BH van zijn dochter is gevonden. ‘Als jij verdwaald bent, zou je dan je BH afdoen? Ik ben niemand tegengekomen die dat zou doen. Dat is heel onlogisch,’ zei Hans Kremers tegen EenVandaag.