nederland

Twee lichamen gevonden in bedrijfspand Uden

28 april 2014Leestijd: 1 minuut

In een schoonmaakbedrijf aan de Nijverheidsstraat in het Brabantse Uden zijn maandag twee lichamen gevonden. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk.

De eigenaar van D.A.C. Carcleaning, onderdeel van een groter pand waarin verschillende bedrijven zijn gevestigd, vond het eerste slachtoffer. Hij kon zijn pand, dat hij had onderverhuurd, niet meer in en boorde daarom de deur open, waarna hij een lichaam aantrof.

Giftige stoffen

Volgens Omroep Brabant had het eerste slachtoffer een gasmasker op en lagen er jerrycans in het gebouw. Brandweerlieden betraden het pand en vonden een tweede slachtoffer.

De brandweer haalde vervolgens de andere aanwezigen uit de omliggende bedrijfspanden. De identiteit van de slachtoffers is nog onbekend.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.