nederland

Gewonden bij botsing tussen trams in Amsterdam

22 april 2014Leestijd: 1 minuut

In Amsterdam-West zijn bij een botsing tussen twee trams zeker drie mensen lichtgewond geraakt. Drie van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Dat meldt een woordvoerder van de politie.

Raam

De botsing was bij station Lelylaan, tussen een passagierstram van lijn 1 en een onderhoudstram waar geen passagiers in zaten.

Een meisje van negen jaar oud botste met haar hoofd tegen een raam. Een andere passagier had last van haar knie en een trambestuurder van zijn nek. De toedracht van het ongeluk is nog onduidelijk. Het tramverkeer bij station Lelylaan is voorlopig gestremd.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.