nederland

Politie vindt dode man na schoten vanuit huis Boekel

04 maart 2014Leestijd: 1 minuut

Een nog onbekende man heeft dinsdagochtend vanuit een huis in het Brabantse Boekel op de politie geschoten. De man werd na een schotenwisseling dood aangetroffen in het huis.

Waardoor hij is overleden en wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. Volgens de politie is de man niet de bewoner van het huis.

Wapen

Agenten zagen de man 2.30 uur met een wapen op straat lopen. Vervolgens ging de man een huis in de Beatrixlaan in Boekel binnen.

Vanuit de woning beschoot hij de agenten. Ook een toegesneld arrestatieteam werd onder vuur genomen. Toen het team terugschoot en besloot naar binnen te gaan, was de man dood.

Een agent raakte bij de schotenwisseling lichtgewond aan zijn been. Hij is intussen geopereerd en maakt het naar omstandigheden goed. De identiteit van de schutter is nog niet bekendgemaakt.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.