Klopjacht op man die agent neerstak in Borne

12 april 2013Leestijd: 1 minuut

De politie in het Overijsselse Borne is nog steeds op zoek naar een man die eerder vrijdag een agent neerstak. Tientallen agenten zijn op de been.

De man vluchtte te voet nadat hij op de Van Bönninghausenstraat in Borne een agent neerstak. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en is buiten levensgevaar.

Helikopter

Via Twitter heeft de politie een signalement verspreid van de dader. Het gaat om een licht getinte man van ongeveer dertig jaar met lang zwart haar. Hij gaat gekleed in een lichtbruin T-shirt en een spijkerbroek.

De politie adviseert mensen nadrukkelijk om niet zelf in te grijpen als ze de man zien maar 112 te bellen. Er is een helikopter ingezet om naar de man te zoeken. De dader zou al gezien zijn in Almelo en Enschede.

Een woordvoerder van de politie zegt dat er alles aan gedaan wordt om de man te vinden. Wat de aanleiding was voor de steekpartij, is niet bekend.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.