Meisje (9) onder invloed van cannabis in Voorschoten

19 maart 2013Leestijd: 1 minuut

Een negenjarig meisje liep vorige maand zwaar versuft rond in het centrum van Voorschoten. Uit een onderzoek in het ziekenhuis blijkt dat het meisje onder invloed was van cannabis.

Dat heeft de politie dinsdag bekendgemaakt. Sporen van de drug zijn in haar bloed gevonden.

School

Hoe het meisje de cannabis heeft binnengekregen, is niet duidelijk. Ze kan daar zelf niets over zeggen. De politie zegt geen aanwijzingen te hebben voor een misdrijf.

Het meisje liep op 26 februari weg van school. Ze voelde zich niet lekker en wilde naar huis gaan maar zei dit niet tegen een leerkracht. Een klasgenootje zag dit en waarschuwde de leraar.

Agenten zagen het meisje lopen in het centrum van Voorschoten met haar afgesloten fiets meeslepend. De politie probeert uit te zoeken hoe het kan dat het meisje zo stoned is geworden.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.