Man op straat doodgestoken in Brabantse Drunen

18 maart 2013Leestijd: 1 minuut

Bij een steekpartij in het Brabantse Drunen is maandagavond een man om het leven gekomen. Het slachtoffer lag op straat toen de hulpdiensten arriveerden.

Dat meldt een politiewoordvoerder. Het misdrijf had plaats rond 20.30 uur op de Van Marnixstraat.

Identiteit

Het slachtoffer is nog naar het ziekenhuis gebracht. Het is onduidelijk of hij in het ziekenhuis is overleden of tijdens de rit daar naar toe.

De aanleiding voor de steekpartij is niet bekend. Ook over de identiteit van het slachtoffer kan de politie nog niets zeggen. Op sociale media werd maandag gesproken over een ‘explosieve sfeer’ in de Van Marnixstraat, maar volgens de politie is het er rustig.

De man werd gevonden naast zijn auto. Een voorbijganger die de man wilde reanimeren, voelde geen hartslag. De politie doet uitgebreid onderzoek naar het incident en heeft vijfentwintig man op de zaak gezet.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.