Politie: dood Anass Aouragh is zeker zelfmoord

13 februari 2013Leestijd: 1 minuut

Het is zeker dat de dertienjarige Anass Aouragh uit Wassenaar door zelfmoord is omgekomen. Dat meldt de politie Haaglanden woensdag.

Uit geen van de forensische onderzoeken zijn aanwijzingen gekomen voor een misdrijf, aldus een politiewoordvoerder.

Sectie

Er is onder meer onderzoek gedaan op de plaats waar het lichaam van Anass donderdag werd gevonden en er is sectie op zijn lichaam verricht.

De vader van de dertienjarige zei dinsdag nog dat zijn zoon geen zelfmoord had gepleegd. Vlak voor zijn dood zou de jongen zijn gezien met drie anderen en er zouden vingerafdrukken zijn gevonden op zijn hals.

Gepest

Maandag maakte het schoolbestuur van het Adelbert College bekend dat brugklasser Anass een opvallende scholier was en om die reden door sommigen werd gepest.

Hoewel nu volgens de politie vaststaat dat de jongen niet is vermoord, houdt ze woensdag tussen 17.00 uur en 20.00 uur nog wel een passantenonderzoek in het bos waar Anass is gevonden.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.