Omgekomen skiër blijkt bekende Nederlandse platenbaas

21 februari 2013Leestijd: 1 minuut

De Nederlandse skiër die om het leven is gekomen in de Franse Alpen is Peter Brandjes, medeoprichter van het platenlabel Dox Records. Het lichaam van de 46-jarige Brandjes is woensdag gevonden.

Brandjes raakte dinsdag vermist in de buurt van Morzine-Avoriaz toen hij alleen was gaan skiën. Toen hij die dag niet terugkwam, gaf zijn vrouw hem op als vermist.

Controle

Nadat zijn vrouw hem als vermist had opgegeven, hebben hulpverleners de hele nacht naar Brandjes gezocht. Zijn lichaam werd gevonden naast het houten gebouwtje.

Peter Brandjes is een bekende in de muziekwereld. Hij is een van de oprichters van het platenlabel DOX Records. Als directeur van DOX hielp hij onder meer met de carrière van artiesten als Wouter Hamel en Giovanca.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.