nederland

Man zwaargewond na aanrijding, dader doorgereden

11 februari 2013Leestijd: 1 minuut

Een 24-jarige man uit Oosterhout is zondagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding. De automobilist die het ongeluk veroorzaakte, is doorgereden.

Dat meldt de politie maandag.

Meegesleurd

Een voorbijganger vond de man op de Vondellaan in Oosterhout. Het slachtoffer ligt in het ziekenhuis en zijn toestand is kritiek. Uit sporen op de weg maakt de politie op dat de man eerder werd aangereden en enkele honderden meters is meegesleurd tot aan de Vondellaan.

Waarschijnlijk is hij door een vrachtauto of een grote bestelauto geraakt. De politie is op zoek naar de chauffeur en doet buurtonderzoek.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.