‘Kickbokser Badr Hari gaat weer de ring in’

20 februari 2013Leestijd: 1 minuut

Kickbokser Badr Hari gaat voor het eerst sinds zijn vrijlating weer meedoen aan een wedstrijd. Op 15 maart doet Hari mee aan de K-1 WGP Finale in de Kroatische hoofdstad Zagreb.

Dat meldt de website Fight Site woensdag. Fight Site schrijft over de indrukwekkende carrière van ‘bad boy’ Badr Hari. Hij deed volgens de website mee aan 111 wedstrijden en heeft liefst 100 overwinningen.

Contact

Badr Hari (28) werd vorige maand onder voorwaarden in vrijheid gesteld. Hij moet zich wel aan de gestelde voorwaarden houden. Zo mag Hari zich tussen 20.00 en 08.00 uur niet begeven in horecagelegenheden.

Hij mag ook geen contact opnemen met getuigen. Alleen voor zijn vriendin Estelle Cruijff is een uitzondering gemaakt. Wat de voorwaarden zijn voor het verlaten van Nederland is niet duidelijk.

Carrière

Na zijn vrijlating zei Hari al dat hij zijn carrière weer wilde oppakken. ‘Ik ben blij dat ik weer onder de mensen kan zijn die ik lief heb en ik kan niet wachten om m’n bokshandschoenen af te stoffen en mijn carrière weer op te pakken.’

Badr Hari, die wordt verdacht van ernstige mishandeling van Koen Everink, kwam eerder al onder voorwaarden vrij, maar dat ging mis. Na drie dagen zat de vechtsporter alweer in de gevangenis.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.