Hoofdschopper: ik heb enorme spijt van mishandeling

15 februari 2013Leestijd: 1 minuut

Brett S., één van de jongemannen die wordt verdacht van de ernstige mishandeling van een 22-jarige man in Eindhoven, heeft in een interview met PowNews gezegd dat het incident hem dagelijks achtervolgt.

‘Het lukt niet meer,’ zegt hij tegen PowNews. ‘Omdat je beseft dat je in één minuutje tijd meer als de helft van je leven kwijt bent. Dat je alles weer opnieuw kunt gaan doen.’

Tranen

Tijdens het interview, dat vrijdagavond is uitgezonden, moet S. vechten tegen de tranen. ‘Iedereen kijkt me aan op straat. Dat is niet leuk hoor. Er is zo geen toekomst voor mensen zoals mij in de maatschappij.’

De Belg wordt door het Nederlandse OM verdacht van poging tot doodslag in vereniging. De raadkamer in het Belgische Turnhout heeft beslist dat hij, net als zijn vier Belgische medeverdachten, aan Nederland mag worden uitgeleverd.

Alle Belgische verdachten hebben beroep aangetekend tegen de uitlevering. S. zegt tegen PowNews ‘enorme spijt’ te hebben van de mishandeling.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.