Brand in kantoor beschoten advocaat Waalre aangestoken

26 februari 2013Leestijd: 1 minuut

De politie gaat ervan uit dat de brand in advocatenkantoor Custos in Waalre maandagochtend vroeg is aangestoken. ‘Er zijn aanwijzingen die brandstichting doen vermoeden.’

Dat heeft de politie dinsdag middels een verklaring laten weten. Er gaan geruchten dat een jerrycan is gevonden bij het kantoor maar op die berichten gaat de politie niet in.

Scenario’s

In de nacht van zondag op maandag woedde een brand in het kantoor van advocaat Marcel S. in Waalre. Vorige week werd S. nog beschoten toen hij in de auto zat. De 36-jarige advocaat werd niet geraakt, maar raakte wel lichtgewond door glasscherven.

De politie laat weten onderzoek te doen naar beide incidenten waarbij alle mogelijke scenario’s worden bekeken. ‘Vooralsnog wordt geen enkele optie uitgesloten.’

Marcel S. is verdachte in een onderzoek naar faillissementsfraude en valsheid in geschrifte. In november zat hij enkele dagen vast. Behalve advocaat is hij ook eigenaar van een incassobureau en een beleggingsmaatschappij.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.